Selfiemat, egy tuti bulieszköz

Szerző: Játékmester Közzétéve:

A selfiemat bérlés egyre népszerűbb hazánkban is. A legtöbb esküvőn és céges partin manapság már meg sem rendezik egy ilyen fotógép nélkül. Hogy miért is ennyire kedvelt? Cikkünkből kiderül!

Selfiemat: vicces, mindenki imádja és tuti program is egyben

A selfiemat egy olyan fotógép, amit a fotósarkok esetében is előszeretettel használnak. A kis gép kijelzőjén el lehet indítani a felvételt és visszaszámlálásra be kell pózolni. Majd katt és már kész is van a közös fotó, amit néhány perc múlva el is lehet tenni emlékbe.

Nem véletlenül szeretik az esküvőkön is ezt a szuper szerkezetet, ugyanis akár esküvői köszönőajándéknak is kiváló. Elkészül a közös kép, ez személyes is, plusz még jól is szórakozik közben a násznép.

A helyszínen tematikus fotósarok berendezésére is van lehetőség, ami illeszkedik a hangulathoz. De ez a megoldás a minden fajta buliban működik: Gatsby tematika, születésnap, családi rendezvény.

selfiemat

Partykellék, fotósarok alapanyag

Természetesen, nemcsak lakodalmakon lehet alkalmazni ezt a szelfigépet. A céges rendezvényeken is előszeretettel alkalmazzák őket, hiszen minden céges bulira kell egy közösségi, mókás program. Attól függően, hogy hány fős a vállalat, akár 2-3 gépet is ki lehet bérelni.

Általában 100-200 fős rendezvényeknél 1 selfiemat elegendő, de egy 500-1000 fős karácsonyi vagy szilveszteri party-n már elkél több is. Ha a szervezők nem akarják, hogy túl hosszú sor alakuljon ki, akkor érdemes több gépet is kibérelni.

A szervezők segítenek beállítani a gépeket és még kellékeket is biztosítanak, hogy tutira jól érezzék magukat a résztvevők. Legyen szó napszemüvegről, Insta-bajuszról vagy épp csillogó kalapról, mindegyik rendelkezésre áll a selfiemat mellé.

A selfiemat képernyőjéről e-mailben is el lehet küldeni a kész fotókat, majd utána megosztani a közösségi médiában. A fizikális képeket keretbe is lehet tenni. A legtöbb szolgáltató az árba több száz kép kinyomtatását vagy akár korlátlan képnyomtatást is kínál.

Kategória: Rendezvény