Tuti ajándék tippek partiarc haverunknak

Szerző: Játékmester Közzétéve:

Mindenkinek van egy olyan ismerőse, aki egyszerűen nem tud nemet mondani, ha egy partiról van szó. Az ilyen emberek minden héten legalább egyszer biztosan megtaláljuk a táncparketten vagy egy házibuliban, de általában többször is. Amikor ajándék ötletek között kutakodunk hasonló habitusúak számára, adja magát az ötlet, hogy ezen kedvtelésével kapcsolatosan nézünk neki meglepetést. Lássuk, milyen ajándékkal kedveskedhetünk partiarc haverunknak!

Buli felső

A megfelelő ruha elengedhetetlen egy tökéletes bulihoz, így egy humoros piás vagy beszólogatós felsővel nem nagyon lehet kudarcot vallani.  Amikor az illető beleveti magát az éjszakába egy ilyen ruhát hordva, biztos, hogy sok érdeklődő tekintetet fog odavonzani. Miután pedig nem nagyon láttunk még olyan partiarcot, akinek nem kenyere, hogy a figyelem középpontjában legyen, biztosan nem fog panaszkodni, sőt. Az internetes hatalmas vicces sörös póló kínálat és sok más egyéb kreatív és humoros minta felhozatal található, amelyek között minden bizonnyal megtaláljuk az ismerősünk egyéniségéhez leginkább passzoló darabot. Ajándék szempontjából az alkoholos dolgok hálás megoldásnak szoktak bizonyulni egy partiarc esetében.

sörös póló

Koncertjegy, bulibelépő

A buli felső mellett egy hasonlóan remek ajándékötlet a megajándékozni szánt illetőnek egy koncertjegy az egyik neki kedves bandájának koncertjére. De egy olyan bulira is intézhetünk neki belépőt, amelyre már régóta tudjuk, hogy nagyon elkívánkozik. Amennyiben egy ilyen ajándékkal lepjük meg, az garantáltan egy felejthetetlen élmény lesz számára. Természetesen ez egy nagyobb volumenű anyagi beruházásnak is  minősülhet, vagy akár nehezebben lehet hozzájutni a jegyhez a szokásosnál, így okos lehet már egy kicsivel előtte elkezdeni spórolni rá, vagy előre körbenézni a banda vagy a bulihelyszín honlapján.

 

Ajándékot vásárolni partiarc haverunknak igazi móka lehet, amellyel hatalmas örömet okozhatunk számára. Ezért ha belefektetjük a kellő energiát és törődést, tuti sikerünk lesz, és a nap végén mindenki boldog lesz, és mindenki jól jár.