Bastard – egyedibb pólókat keresve sem találsz!

Szerző: Játékmester Közzétéve:

Bastard

Mindenki szereti kimutatni a foga fehérjét, amikor az egyénisége van terítéken. Ez különösen igaz, amikor ruházatról van szó – ki szereti, ha az aznapi szerelése szembejön vele az utcán? Sajnos napjainkban a tömeggyártás következtében erre egyre nagyobb az esély. Szerencsére azonban egyre többen felismerik ezt a tendenciát, és igyekeznek igazán egyedi, sehol máshol nem kapható textíliákat előállítani és forgalmazni. Az egyik ilyen gyártó/értékesítő vállalkozás a Bastard.hu – hasonlót egész biztosan nem találsz majd sehol!

Bastard: ajándék másnak vagy magadnak

Függetlenül attól, hogy párodat vagy haverodat szeretnéd meglepni egy vicces mintájú ruhával, esetleg magadnak kedveskednél egy új menő cuccal, a Bastard weboldalán tutira megtalálod számításaidat. Több, mint 150 egyedi és mókás nyomat közül válogathatsz, miközben nem kell lemondanod a minőségről sem. A Bastard pólók rendelése gyorsan és egyszerűen kivitelezhető, ráadásul rossz méret esetén nem problémáznak a cserével sem. Trikók, pulóverek, alsógatyák, törölközők, hátizsákok, zoknik, párnák és rengeteg egyéb termék csak arra vár, hogy új tulajdonosát boldogíthassa. Legyen az férfi, nő, kisfiú vagy kislány.

Egyediség, egyediség, egyediség!

Amikor egyediségről beszélünk, a Bastard csapata nem ismer kegyelmet – ez úgy lehet érteni, hogy az ő pólójukkal sosem fogunk szembe találkozni a plázában. Saját grafikuscsapattal dolgoznak, valamint bárminemű plágium szigorúan tilos! A piacon gyakran találkozhatunk olyan gyártókkal, akik – éppen egyéniség hiányából fakadóan – lopják nyomataikat. A Bastard.hu-n található termékek mindegyikére van licenszjoguk, emellett alapelvük az élni és élni hagyni. Más szóval nem károsítják meg másolással a többi üzletet. Az új, feltörekedni akaró és tettvágytól égő grafikus számára pedig egy extra jó hír: az új, egyedi nyomatokért a csapat hajlandó fizetni is, ezzel is támogatva munkájukat és fejlődésüket. Amennyiben Te is magadra ismersz, érdemes felvenni velük a kapcsolatot, és egy szép kis summa mellé akár egy szárnyaló karriernek is megteheted az első lépését.