Néhány tipp hogyan dobjuk fel otthonunk megjelenését.

Szerző: Játékmester Közzétéve:

Az emberek nagy része szeret minél egyedibb környezetet kialakítani otthonában. Szerencsére számos lakásdekorációs kiegészítő áll rendelkezésünkre melyekkel ezt könnyedén meg is tudjuk valósítani. Lássunk néhány tippet mit érdemes tenni ahhoz hogy lakásunk valódi otthonná váljon.

karnis

A falak színe

Falaink színének rendkívüli jelentősége van. Teljesen más benyomást lehet kelteni világos és sötét színekkel.  A világos színek tágítják a teret míg a sötétek inkább szűkítik azt. Gondoljuk át nekünk mi a célunk. Ha egy nagy szobát szeretnénk kicsit jobban otthonosabbá tenni melyben elég sok a kihasználatlan helyünk akkor érdemes elgondolkodni valamilyen sötét színben. Ha viszont azt szeretnénk a belső helyiség tágasabbnak tűnjön, jobb ha valamilyen világosabb színt választunk.

 

Függöny választás

Sokan hajlamosak megfeledkezni a függönyök jelentőségéről, pedig ez az egyik legfontosabb és legegyszerűbb kiegészítő. Egy jól megválasztott függönnyel egycsapásra óriási változásokat érhetünk el lakásunk megjelenésében. Fontos hogy kellő körültekintés mellett válasszuk ki függönyünk. Rengeteg anyag és színkombináció áll rendelkezésünkre, ha tanácstalanok vagyunk kérhetjük egy szakember segítségét is ezzel kapcsolatban. Nem csak maga a függöny lényeges hanem a karnis is. Számos változat közül válogathatunk karnisok terén is.  A karnis az amire felkerül a függöny. Stílusban és színben passzolnia kell a függönyhöz, ezért mindig szánjunk időt a kiválasztására.

Világítások

Hogy milyen hangulat uralkodik lakásunkban nagyban befolyásolják beltéri világításaink. Óriási választék áll rendelkezésünkre csillárokban állólámpákban, reflektorokban, ledszalagokban és még sorolhatnám. Rengeteg stílusú világítás létezik, ezért pontosan tudnunk kell mi az amit szeretnénk hogy lakásunk sugározzon.  Ledszalagok használatával például rendkívül esztétikus és modern benyomást kelthetünk vendégeinkben.

 

Falburkolatok

Ha unalmasnak gondoljuk falainkat és úgy gondoljuk nem elég ha csak valamilyen új színt választunk azoknak, akkor érdemes elgondolkodni falburkolat vásárlásán. Falburkolatok használatával végtelenül egyszerű módon tudjuk feldobni otthonunk megjelenését anélkül hogy nagyobb munkálatokat kellene elvégezni a falban.

Kategória: Enteriőr