Beltéri ajtó vásárlás: mire figyeljünk?

Szerző: Játékmester Közzétéve:

Egy szép és igényes beltéri ajtó ékes dísze otthonunknak. Házépítéskor mindenképp eljutunk arra a pontra, amikor ajtóvásárlásra lesz szükség. Emellett gyakori, hogy a friss lakástulajdonosok is lecserélik beltéri ajtójukat egy szép új darabra illetve bejárati ajtójukat egy biztonságos típusra. Utóbbi különösen fontos egy panel vagy társasház esetében, de a biztonságra ugyanúgy oda kell figyelnünk egy családi ház esetében is.

beltéri ajtó

Beltéri ajtó vásárlás: mire figyeljünk?

Egyik fő szempont vásárláskor az ajtó dizájnja. Rengeteg különböző fa és szín között válogathatunk, így a választás az ízlésünkön múlik. Emellett rengeteg egyéb dizájnelem is szóba jöhet. Ilyen például az ajtó üvegezése, hiszen kérhetjük üvegbetéttel is ajtónkat. Válogathatunk kazettás, mart, teljes üveglapos és egyéb ajtók között is. A határ a csillagos ég.

Ha megtaláltuk a nekünk tetsző dizájnt, akkor tudunk árat is kérni. Általában külön ára van az ajtógyártásnak és a beépítésnek is. Emellett a felmérésnek és a kiszállításnak is külön ára van. Érdemes 3-4 helyről legalább árajánlatot bekérnünk, hogy biztos döntést tudjunk hozni.

Egyéb szempont a gyártási idő. Erre is érdemes figyelnünk, hiszen cégenként eltérő lehet, hogy mennyi idő alatt tudják elkészíteni nekünk ajtónkat. Általában 6-8 hétre kell számítsunk, ami felmehet már akár 11-12 hétre is.

Biztonság: szintén nagyon fontos szempont bejárati ajtó esetén. Válasszunk masszív, tömör ajtót, ami jól véd a betolakodóktól. Olyan zárat válasszunk, ami biztonsági, több zárható lehetősége van. Ezeken az ajtókon a legjobb tolvajok se hatolhatnak át.

Beltéri ajtók otthonunkban

Egy szép beltéri ajtó tehát nem csak védi hanem fel is dobja otthonunkat. Ha nem tudod hol indulj el a nézelődésben, akkor javasoljuk a Gil-Trade beltéri ajtóit: https://gil-trade.hu/belteri-ajtok/

Csodás ajtókat készítenek és bármilyen elképzelésünket teljesítik. A minőség pedig garantált, átlag feletti. Az árak pedig korrektek.

Ajtórendelésre fel, reméljük könnyedén megtalálod a neked való beltéri ajtókat, amik hosszú ideig otthonod részét képezik!

 

Kategória: Enteriőr