Bastard.hu: vicces pólók mindenki számára

Szerző: Játékmester Közzétéve:

Bastard

A vicces pólókat mindenki szereti, legyen fiú vagy lány, fiatal vagy szépkorú. Egy humoros mintájú felsőrésszel színt viszünk a szürke hétköznapokba, és feldobjuk a már kicsit unott, konformista öltözékeket. A lenyomatos pólók esetében különösen oda kell figyelni a minőségre is. Miután senki nem azzal a tudattal vásárol vicces felsőt, hogy 2 mosás után nyugodtan mehet a kukába, válogassuk meg, hogy kitől szerezzük be áhított nyomatos pólónkat. Ha minőségi, őrülten nevetséges felsőket és egyéb ruhacikkeket keresünk, akkor itt az ideje megismerkedni a “gazfickókkal”: bemutatkozik a Bastard.hu!

Kiváló minőség

Biztos mindenki járt már úgy gyerekkorában – vagy talán pont a napokban -, hogy sikerült beszerezni egy überkirály és irtózatosan vicces mintás pólót, azonban tiszavirág életűnek bizonyult a karrierje. Ez történhetett magának a textilnek a silány minősége miatt, vagy a nyomtatási technológia hagyott némi kívánnivalót maga után.

Na, hát a Bastard webshop széles póló kínálata tutira nem ilyen. Először is: a pólóik kiváló minőségűek, amelyek hosszú évekig ugyanolyan állapotban és méretben állnak rendelkezésre az elkövetkező időkben. Miután minden egyes általuk forgalmazott ruhaneműre kezességet vállalnak, így nem fordulhat elő forgalmazott termékeiknél, hogy pár mosás után muszáj tőlük megválni.

Világi nyomatok

A grafika tekintetében is elsőosztályú választásnak minősülnek Bastardék, miután a nyomatok dizájnját saját alkotóik keze munkáját dicsérik. Természetesen licenszes termékekről van szó, aminek hála biztosan nem fognak velünk szembejönni az utcán. Külön piros pontot érdemelnek a gazfickók, mert a saját grafikusaik mellett igyekeznek támogatni – pénzzel, pólóval és további jutalmakkal – az új, feltörekvő generáció tehetséges művészeit. A minták humorfaktorát figyelembe véve pedig elmondható, hogy a legnagyobb valószínűséggel kiakasztja az összes műszert.

 

A vicces pólók számtalan szituációban segíthetnek minket az élet – sokszor bizony kemény – útvesztőin. Egy humoros felsővel azonban nemcsak magunknak aranyozzuk be azt a napot, amikor felöltjük azt, hanem a környezetünket is. Ezért rajtunk kívül másoknak, ajándékként is príma megoldás: ugyan ki visszautasítana egy jó kis nevetést?