Arany Fotel: kézműves bútor szaküzlet Pesten

Szerző: Játékmester Közzétéve:

A kézműves családi vállalkozások manapság újra előtérbe kerültek. Az embereknek újra fontosak lettek az egyedi, kézzel készített, minőségi termékek. Mindegy, hogy ékszer, ruha vagy bútor, divatos a 2020-as években olyat vásárolni, amelyet helyi kisvállalkozások készítenek. Az Arany Fotel üzlet is ilyen Pest belvárosában, a hetedik kerületi Izabella utcában: lássuk is, hogy mivel foglalkoznak az Arany Fotel szakértői.

Arany Fotel: több mint 50 éves vállalkozás

Az Arany Fotel bútor üzlet egy kis, családi kézben lévő vállalkozás, amely már az 1950-es évek óta készít kézzel gyártott bútorokat. A kárpitos üzlet másik fő szolgáltatása pedig a régi, antik bútorok szakszerű felújítása. Ezzel egyben azt a ma népszerű elvet is meglovagolják, hogy ne vegyél újat, inkább hasznosíts újra. Ha a nagyi gyönyörű fotele már megfakult, de te el tudod képzelni az otthonodban, akkor az Arany Fotel mesteremberei gyönyörű új köntösbe tudják bújtatni.

Ráadásul a vállalat nem is mindennapi bútorokat készít. Alapanyagaik között nemcsak minőségi, hanem különleges anyagokkal is lehet találkozni. A minőségi bútorszövetek mellett a töltőanyagok és a fa anyagok is olyan forrásból származnak, amelyek hosszú évtizedekig szolgálják a bútorok tulajdonosait – ellenben a lapjára szerelt tömeggyártók termékeivel.

arany fotel szakértői

Szolgáltatások az Arany Fotelnél

A cég elsősorban kárpitozásban, bútorszövet értékesítésben és bútorok felújításában jártasak, de van néhány kiegészítő termékük és szolgáltatásuk is. A csapatnak például függöny készítője is van, aki gyönyörű, nem mindennapi árnyékolókat készít akár modern, akár luxus vagy barokk stílusú függönyre van szükség.

A függöny készítést paszományok készítésével és függöny mosással is kiegészítik. Maguk mennek el a függönyökért, szakszerűen tisztítják őket, majd vissza is rakják a fogasra. A lakberendezők pedig abban tudnak segíteni az ügyfeleknek, hogy az adott otthonhoz milyen bútor vagy összkompozíció illik. Azt pedig nem is említettük még, hogy az elkészült bútorokat a cég házhoz viszi, miután elkészült, de kérésre el is mennek érte, főleg, ha nagy bútorról van szó.

Kategória: Enteriőr