Zöld megoldás a műanyag raklapok területén

Szerző: Játékmester Közzétéve:

Ma már eljutott odáig a világ, hogy a környezettudatos megoldások nem feltétlenül csak a kormányzati szabályozásoknak való megfelelés jelentik, hanem versenyelőnyt is tudnak képviselni az újrahasznosíthatóság, fenntarthatóság és a felesleges hulladék és alapanyag minimalizálása területein. A világ ötödik legnagyobb gazdasága Kalifornia például az egyik húzóiparágává tette a zöld megoldások alkalmazását a 21. század második évtizedének a végére.

A logisztikai megoldások területén a műanyag raklap egy különleges helyet foglal el. A tárolhatóság és kezelhetőség szempontjából egy köztes állapotot foglal el a mikro szintű műanyag tárolók, ládák és a raktári vagy logisztikai központ menedzsment között. A műanyag raklapok területén, mint sok más esetben, a Schoeller Allibert hosszú évtizedek óta törekszik innovatív, prémium és környezetkímélő megoldások kidolgozására.

Műanyag raklapjaik megfelelnek a cég 360 fokos megközelítésének. Csökkenteni a logisztikai költségeket, megfelelő mérnöki kialakítás, minősített gyártási folyamatok, kiegészítő szolgáltatások nyújtása és újrahasznosíthatósági jóváhagyások megszerzése. A szállítmányozási és raktári elvárásokat a műanyag raklapok területén kombinálhatósággal kívánják megoldani. 8 alapmodell 5 típusvariációval kombinálható. Így minden cég megtalálhatja a számára ideális tartósság, megtérülés, higiénia, biztonsági és méretezési elvárásoknak megfelelő raklapot.