Munkálatok a kertben a megfelelő eszközökkel

Szerző: Játékmester Közzétéve:

Nagyon sok mindenkinek okoz nehézséget a kerti munkálatok elvégzése. Általában egyébként ez annak köszönhető, hogy nem rendelkeznek megfelelő eszközökkel.  Megfelelő eszközök hiányában bizony nem könnyű elvégezni a kerti munkát. Mindenkinek ajánlom tehát, hogy szerezze be azokat a minőségi alapfelszereléseket amelyekkel megkönnyíthetik a saját dolgát. A cikkben ajánlok néhány olyan képet amelyek nélkülözhetetlen kellékek  a kert karbantartásához.

Földfúró

Valószínűleg sokaknak megfordul már a fejében hogy szeretnének néhány új fát ültetni a kertben. Ez egy földfúró segítségével pofon egyszerű lehet. Sokkal egyszerűbb mint ásóval kiásni a gödröket ebben biztosak lehetünk. Ha azon agyalunk tehát hogy szeretnénk néhány új fát a kertbe akkor bizonyára érdemes beszerezni egyet.

földfúró

Fűnyíró

A fűnyíró a leginkább alapvető gép amelyre szükségünk van. Ha csak nincs 3-4 birka szabadon engedve az udvaron akkor biztos be kell szereznünk egyet. De a legkevésbé sem mindegy hogy milyet szerzünk be! Ugyanis fűnyíró és fűnyíró között óriási különbségek vannak. Sajnos rengeteg olyan gyártmány van a piacon ami silány minőségű. Vegyük meg tehát a legkomolyabb gépet. Persze van aki sajnos nem engedheti meg magának ez esetben marad egy gyengébb minőségű gép,  3-4 birka, vagy Sanyi bácsi kaszája. Gondoljuk át számunka melyik a legjobb.

Apró kellékek

Kesztyű

Egy annyira apróság hogy az emberek szinte mindig elfeledkeznek róla. általában már csak akkor szokott eszébe jutni az embernek amikor favágás közben az akác szanaszét szúrta a kezüket. Mi ne essünk ebbe a hibába. Vegyünk egy minőségi védő kesztyűt és adjuk át magunkat a kerti munka felhőtlen örömének.

Bakancs

A másik apróság amelyről megszoktak feledkezni az a lábbeli. Kiemelt jelentőséggel bír pedig hiszen a kerti munkák során nagy terhelésnek vannak kitéve a lábak. Szerezzünk be egy nagyon komoly munkavédelmi bakancsot. Azzal sokkal könnyebb dolgunk lesz.

Kategória: Gazdálkodás