Műanyag tároló ládák előnyei az áruszállításban

Szerző: Játékmester Közzétéve:

Az áruszállításban az idő kulcsfontosságú tényező. Épp ezért nem elhanyagolható a szállító eszközök minősége és praktikussága. A rakodóbarát műanyag tároló láda nagyban megkönnyítheti és gyorsíthatja a rakodás folyamatát. A Schoeller Allibert műanyag láda kínálatáról itt tudhatsz meg többet: https://www.schoellerallibert.com/hu/products/stackable/

műanyag tároló láda

Költséghatékony megoldás

A szállítmányozás büdzséjén rengeteget tud dobni, ha nem megfelelő minőségű szállító eszközökkel dolgozunk. A gyors amortizáció elkerülhetetlenül a műanyag ládák folyamatos cserélődéséhez vezet.

Schoeller Allibert ergonomikus műanyag tároló láda nem csak hosszú élettartamú, akár 10-15 évig is tökéletesen ellátják a funkciójukat, de kifejezetten rakodóbarát kialakítást kaptak. Emellett pedig újrahasznosított anyagból készülnek és vásárlásra, valamint bérlésre is lehetőség van. Az elhasználódott műanyag ládákat pedig visszavihetjük, ahol új formába öntik azokat, kímélve ezzel a bolygónkat az újabb műanyag hulladék keletkezésétől.

Az első lépés tehát, hogy olyan partnert találjunk, akik megfelelő gyártási technológiával dolgoznak és minőségi termékeket vásárolhatunk tőlük.

Műanyag ládák praktikussága

Azontúl, hogy a jó helyről beszerzett műanyag tároló ládák hosszú évekig kiszolgálhatnak minket és ebből a szempontból kifejezetten költséghatékony megoldások. Rendkívül praktikus választás, hiszen rengeteg méret és verzió elérhető belőlük. Emellett a súlyuk is abszolút rakodóbarát és többnyire könnyen egymásba illeszthetők.

A műanyag egyfelől rugalmas anyag másrészről pedig elég kemény ahhoz, hogy megvédje szállítás és raktározás közben az árut.

Bármilyen ellentmondásosan is hangzik a műanyag igenis lehet környezetbarát. Egy jó minőségű műanyag láda évekig tökéletesen használható, de mikor elhasználódott újrahasznosítható. Ahhoz pedig, hogy egy műanyag láda újrahasznosítható legyen alapvetően jó minőségűnek és strapabírónak kell lennie.

Az áruszállítás komplex folyamat és elengedhetetlen része a világ működésének. Ha versenyképes szereplői szeretnénk lenni a piacnak, akkor minden részletre figyelmet kell fordítanunk. Nem gondolhatunk úgy a műanyag ládákra, hogy elhanyagolható tényezők, igenis ezekből is meg kell találnunk a számunkra, kollégáinknak és termékek számára a legmegfelelőbb választást.

Ha műanyag tároló ládákról van szó mi jó szívvel ajánljuk a Schoeller Allibert csapatát.