Miért vásároljunk minőségi tárolóegységeket?

Szerző: Játékmester Közzétéve:

A logisztikában a minőségi tárolóegységek jelentősége egyértelműen megkérdőjelezhetetlen. Ahhoz hogy termékeink biztonságosan legyenek tárolva vagy szállítva, nagy hangsúlyt kell fektetnünk tárolóegységeink minőségére. Érdemes például kizárólag újonnan vásárolni tárolóeszközeinket. Legyen szó bármiről, M10 M20 M30-as rekesz, ibc tartály és konténer, raklapok. Ezek mindegyikéhez jóval olcsóbban hozzájuthatunk használtan, viszont akkor szinte biztosan számolnunk kell bizonyos következményekkel. Például ha nagy tételben vásárolunk rekeszeket elég valószínű hogy találunk majd közte törötteket. A használt törött rekeszeket előszeretettel csempészik bele a jók közé hiszen senkinek sincs se ideje se pedig energiája minden egyes darabot egyesével leellenőrizni. Tartályok esetén pedig könnyedén előfordulhat hogy szemmel nem is látható módon de szermaradványos marad a tartály.

ibc tartály és konténer

Mire figyeljünk tárolóegységek vásárlásakor?

Első számú szempont egyértelműen a minőség legyen. Ne akarjuk megspórolni tárolóegységeink árát hiszen ez az egyetlen ami megóvja termékünket a különböző sérülésektől.  Egyetlen törött rekesz is óriási károkat tud okozni. Elég ha csupán egy darab gyenge minőségű vagy törött rekesz keveredik a raklapon az egymásba helyezett rekeszek között. Bármikor megtörténhet a baj és beszakadhat az a bizonyos egy és így az összes többi is borulni fog. Kényes áru esetén mindenki tisztában van azzal micsoda bevételkiesésének is számít ez. Természetesen nem kell hogy a legdrágább tárolóegységeket vásároljuk, a lényeg hogy ne ezen akarjunk feltétlen spórolni. Általában nem szokott jó vége lenni ha nem vesszük komolyan a tárolóegységeink minőségének jelentőségét.

Hol érdemes vásárolni?

Tárolóegységek vásárlásához én a Schoeller Allibert vállalatot tudnám ajánlani. Itt garantáltan azt a minőséget fogjuk kapni amire valóban szükségünk is van. Bármilyen tárolóeszköz vásárlása előtt is álljunk, érdemes ellátogatnunk a weboldalára ahol rengeteg hasznos információval gazdagodhatunk termékeikkel illetve magával a céggel kapcsolatban is.  Rendkívül széles termék választékukban bizonyára megtaláljuk majd a számunkra is tökéletes választást.

Kategória: Gazdálkodás