Miért éri meg épület és autófóliákat használni?

Szerző: Játékmester Közzétéve:

Épületfóliák előnyei

Az épületfóliák egyik kiemelkedő előnyének az energiatakarékosság számít. Remek sötétítő tulajdonsággal rendelkeznek. Használatukkal lényegesen hűvösebb van belső helységeinkben. Fóliákkal valószínűleg még a légkondicionálót sem kell majd bekapcsolnunk, ezért rengeteg áramot tudunk majd spórolni. Nem csak hogy hasznos, hanem esztétikus megoldás is.

Léteznek kimondottan olyan fóliák melyek dekorációs céllal készültek. Érdemes elgondolkodni tejüveg fólia felrakásán is mely nem csak hogy rendkívül jól mutat remek térelválasztó is egyben. A tejüveg fólia belátásvédelmet biztosít, miközben beengedi a napfényt.

Betörésgátló fóliák  vásárlására is van lehetőségünk. A betörésgátló fólia ár ugyan nem a legalacsonyabb mindenféleképpen jó befektetés, hiszen megóvjuk vele otthonunkat vagy irodánkat. Ezek a biztonsági fóliák remek szolgálatot nyújtanak mindenkinek

betörésgátló fólia ár

Autófóliák előnyei

Autófóliát rakhatunk ablakra vagy karosszériára is. Mind a kettő remek döntés hiszen amellett hogy rendkívüli védelmet nyújt az autónak, hihetetlenül esztétikus is. A karosszéria fólia meg védi a gépjárművet a különböző külső behatásoktól. Védelmet nyújt az időjárási viszontagságokkal  szemben, illetve megelőzi a különböző karcolások kialakulását is.

Érdemes elgondolkodni autó ablak fólia felrakásán is, hiszen számos pozitív tulajdonsággal rendelkeznek. Használatukkal nem csak hogy sokkal kényelmesebb hanem sokkal biztonságosabb is a vezetés. Megszűri a káros UV sugarakat így megelőzzük a bőrrák kialakulását. Megakadályozza hogy a napsugarak zavarják a vezetőt a kilátásban. Sajnos rengeteg baleset történt már abból az okból kifolyólag hogy a vezetőt zavarta a napsugárzás a vezetésben. Fólia használatával ezt teljesen eltudjuk kerülni. A fóliára baleset esetén is számíthatunk hiszen megakadályozza hogy a szilánkok szerte szét repüljenek az autó utasterében. Feltétlen érdemes tehát elgondolkodni mind autó mind pedig épület fóliák felrakásán.

Ezek felrakásához természetesen keresnünk kell majd egy kivitelezőt. Én személy szerint a LLumar-t ajánlanám. Munkájuk és termékeik kiemelkedőnek számítanak a piacon, mindenféleképp jó választásnak fognak bizonyulni.

Kategória: Építmények