Megtalálni a legjobb műanyag ládát: MC

Szerző: Játékmester Közzétéve:

Ha termékek és árucikkek forgalmazásával, terítésével foglalkozunk, akkor rengeteg olyan elvárásnak kell megfelelni, amire a kiskereskedésekben vásároló emberek nem is gondolnak. Amikor a hegyes erőspaprikát vagy épp a zöldalmát emeljük ki a gyümölcsös ládából az Aldiban, akkor nem feltétlenük gondolunk arra, hogy az a zöldség vagy gyümölcs ugyanabban a ládában utazott el a szupermarketig. És hogy ezek a ládák ezt az utat több ezerszer megteszik évente. Nem csoda hát, ha gyorsan tönkremennek, egyetlen hét alatt több száz kilométert utaznak bennük a termékek egyik helyről a másikra. Általában nagyon hamar tönkremennek, hiszen pakolják őket és így könnyen eltörnek vagy megrepednek. Azután pedig nem alkalmazhatók tovább biztonsági és minőségmegőrzési okoból.

kiváló minőségű műanyag láda

Megtalálni a legjobb tároló konténert nem könnyű. Szerencsére a Schoeller Allibert kimagasló minőségű műanyag láda termékei egyre ismertebbek a piacon. A holland vállalat újrahasznosított tárolói nagyon sok szempontnak megfelelnek:

  • 360°-ban visszaforgó termékek, ami azt jelenti, hogy nem halmozódik általuk a műanyagszemét a bolygón
  • sokkal ellenállóbbak az idő vasfogának és a használatnak, ezért sokkal ritkábban kell őket cserélni
  • ha mégis eltörnek vagy tönkremennek a ládák, akkor a Scoeller gyártói elvégzik az újrahasznosítást

Saját vállalkozásunk költségeit is optimalizálhatjuk, ha a versenyképességünket színvonalas tároló ládákkal is próbáljuk növelni.