Felötltődés télen-nyáron: termálfürdő Tiszaújváros

Szerző: Játékmester Közzétéve:

A fürdőélményt sokan a nyári szezonnal azonosítják, de amellett, hogy már rengeteg fedett vagy beltéri lehetőség is van, a termálfürdő is szuper választás lehet, akár szezonon kívül is. Ám az igazi élmény talán mégis inkább az, amikor kültéri és beltéri medencéket is igénybe vehetünk, így nem kell aggódnunk nyáron sem az időjárás miatt. Ilyen lehetőséget kínál például a méltán híres termálfürdő Tiszaújváros is.

termálfürdő tiszaújváros

Termálfürdő

Amikor a víz hőmérséklete magasabb, mint az emberi testté, akkor termálvízről beszélhetünk. Ebbe a kategóriába sorolandók a gyógyvizek is, ám nem minden melegebb hőfokú vízről bizonyították be, hogy gyógyhatású is.

A termálfürdők sokkal inkább a kellemes hőmérséklet miatt kedveltek. Könnyű bennük ellazulni, így a relaxációs céljainknak tökéletesen megfelelnek. Népszerűsége pedig még a római korba vezethető vissza, amikor a fürdő kultúra is kialakult és virágkorát élte hazánkban.

Termálfürdő Tiszaújváros

A termálfürdő Tiszaújváros 4 gyógymedencével várja látogatóit, melyből 3 beltéri, 1 pedig kültéri. A kültéri strandfürdő ugyan nem üzemel a nyári szezonon kívül, de az érdeklődők a beltéri gyógy- és termálfürdőben is tökéletes kikapcsolódásra számíthatnak.

A beltéri fürdőt inkább idősebbeknek ajánljuk, hiszen a gyermekek számára kevesebb szórakozási lehetőséget kínál, mint a kültéri élménymedencék és csúszdák sokasága. Ettől függetlenül, természetesen a legkisebbek is szívesen látott vendégek.

A kellemesen ellazító termálfürdőzés mellett számos wellness szolgáltatással is kedveskedik vendégeinek a fürdő. A szaunázni vágyók élvezhetik a finn szauna, fényterápiás bioszauna és infraszauna kedvező hatásait. A kellemes izzadás után, aki szeretne igénybe veheti a merülőmedencét is. Mindemellett még szoláriummal, relaxációs és gyógymasszázzsal, pedikürrel, kozmetikai szolgáltatásokkal és különböző gyógykezelésekkel is várják az érdeklődőket.

A termálfürdő Tiszaújváros egészévben várja a pihenni vágyó vendégeit. Nyáron a kültéri strandfürdővel és gyógyfürdővel, míg ősztől nyárig az utóbbi kényelmét élvezhetik. Ráadásul Tiszaújváros új 4 csillagos szállodája, a Tisia Hotel közvetlen átjárást biztosít szállóvendégei számára a gyógy- és strandfürdőbe.

Kategória: Uncategorized