Autós ajándék ötletek minden korosztálynak

Szerző: Játékmester Közzétéve:

Az autós ajándék fogalma nem csak a kisgyermekeknek szóló játékautókat takarja. Ennél sokkal több mindent tudunk sorolni a kategóriába. Ez amiatt van mert nemcsak gyerekként, hanem felnőttként is lehetünk autórajongók, akik imádják az autós meglepetéseket. Cikkünkben ezeket szedtük össze gyermek és felnőtt korosztályokra lebontva:

autós ajándék

Autós ajándék ötletek gyerekeknek:

  1. Tárgyi ajándékok: a gyerekek, különösen a fiúk imádják a játék autókat az egészen kicsiktől kezdve a nagy teherautókig. Így autókból sosem elég. Ezeken kívül azonban gondolkodhatunk makettekben vagy legókban is, ahol együtt kell megépítsük az autót és a gyermek kreativitására és megoldóképességére is szükség van. Kisebbeknek ajándékozhatunk plüsst is vagy olyan verziót, amit a kisebbek is nyugodtan a szájukba vehetnek, rágcsálhatnak.
  2. Élmény ajándékok: a gyerekeket elvihetjük gokartozni, versenyautózni. Garantáltan imádni fogják és jól le is fáraszthatjuk a programmal őket.

Az autós gyerekjátékokat ugyanúgy szeretik a lányok is, mint a fiúk. Bár a lányok inkább a babák vagy az egyéb lányos játékok felé húznak a autós élményeknek ők sem tudnak ellenállni.

Autós ajándék ötletek felnőtteknek:

  1. Tárgyi ajándékok: egy autókért rajongó felnőttnek rengetegféle tárgyi ajándékot adhatunk. Ez lehet egy egyszerűbb autós kulcstartó vagy egy autós póló rajta az illető kedvenc autó márkájával de lehet autókat ábrázoló ágyneműszett is akár. Ezek mellett egy felnőttnek is nyugodtan ajándékozhatunk komolyabb modellautót.
  2. Élmény ajándékok: az autó fanoknak egy szuperautós programmal nem lőhetünk mellé. Ez lehet például egy élményvezetés. Mostanában az egyik legnépszerűbb például a Tesla vezetés. De az is szuper ötlet, ha jegyet vásárolunk az illetőnek a Forma1-es magyar nagydíjra és együtt elmegyünk közös kikapcsolódásként megnézni. Továbbá a barátokkal egy közös gokart is szuper élmény és szórakozás.

Ha a fentieken kívül mást is szeretnénk vagy inkább mást ajándékoznánk, akkor magunk is készíthetünk valamit. Ez lehet egy ruhadarab vagy bármilyen más autót ábrázoló tárgy, amit mi magunk készítünk. A saját készítésű ajándékkal garantáltan nem lőhetünk mellé, hiszen szívünk-lelkünk benne van.

Kategória: Automotive