Autó kárrendezés: Mi tévő legyek, ha beütött a baj?

Szerző: Játékmester Közzétéve:

A szerencsétlen pillanatok gyakran akkor történnek meg, amikor legkevésbé számítunk rá, a legrosszabb időpontban. Ezért érdemes felkészülni minden lehetséges bajra előre, mielőtt váratlanul szembesülnék velük!

Az autósokra ez különösen igaz. Bár egyre biztonságosabb a személygépjárművel való utazás, balesetek mindig történni fognak. Szerencsére egyre kevesebb végződik komolyabb sérüléssel vagy halálozással (ksh statisztika), de az anyagi kár sajnos mindig ott lesz.

Amennyiben egyszer Ön is közúti balesetet szenved autójával, a bejelentő lap kitöltése után mindenképp érdemes megkeresnie egy kárrendezésre szakosodott céget. Így zavartalanul intézheti majd ügyeit, időt és energiát spórolhat magának, hisz segítik az ügyintézésben.

autó kárrendezés Dunaújváros

Kárrendezés Dunaújvárosban

Kárrendezéssel kapcsolatosan érdemes közeli, de megbízható céget választania. Ha Fejér vagy Pest megyében él, történt a baleset, érdemes megkeresni a KGYD Autószervizt: Autó kárrendezés Dunaújváros egyszerűen elintézhető náluk.

A bejelentő lap kitöltése után maximum 30 napja van megkeresnie a kárbejelentő céget. Ne késlekedjen, ha arra kerül sor. A formanyomtatványokat a cég biztosítani fogja, nem kell majd Önnek keresgélnie! Amennyiben a bejelentő lappal nem rendelkezik, honlapukon megtalálhatja a legtöbb biztosító formanyomtatványát.

Amikor véget ér a folyamat: a kárfelmérés, kalkuláció után a károsult megkapja a kifizetést és elkezdődhet az autó javítása, szervizelése.

Amennyiben Ön a károsult, a KGYD autószervizzel azért járhat még jól, ahogy neve sugallja, gépjármű helyrepofozásában is profik. Így nem kell majd különböző cégekhez járkálnia, utánajárni minden egyes lépésnek, külön intéznie a biztosítást és a szervizelést. A KGYD felkeresésével időpazarlás nélkül elintézheti az egészet, hisz felveszik ők a kapcsolatot a biztosítóval, segítenek az ügyintézésben és amikor arra kerül sor, nem utolsósorban pedig az autó is rendbehozzák.

Szerviz szolgáltatásuk széleskörű, így amiatt se kell aggódnia, hogy az Ön problémájára nem tudnának megoldást találni. Általános autószerelés mellett, karosszéria és szélvédő javítással is foglalkoznak, csere alkatrészt is tudnak biztosítani vagy ha épp nincs, beszerezni partnerek révén.

Kategória: Automotive